BEPALINGEN EN VOORWAARDEN

Op de website www.freenatureimages.eu zijn afbeeldingen in lage resolutie van Europese dieren, planten en landschappen beschikbaar voor PowerPoint-presentaties en websites. Met de zoekmachine kunt u afbeeldingen zoeken met de wetenschappelijke naam of de Nederlandse of Engelse naam van planten en dieren. Bezoekers mogen deze foto's gratis downloaden als ze worden gebruikt voor natuurbescherming en educatie, op voorwaarde dat ze Saxifraga en de naam van de fotograaf vermelden (deze is te vinden in de bestandsnaam van de foto) zoals 'Saxifraga-Jan van der Straaten '. De gebruiksvoorwaarde volgens 'Creative Commons' (https://creativecommons.org/licenses/) is 'CC BY-NC-SA'.

Wilt u ons een e-mail sturen wanneer u deze foto's downloadt en wilt u ook vermelden voor welk doel u ze wilt gebruiken?. Downloads voor commerciƫle doeleinden zijn altijd strikt verboden. Als u afbeeldingen met een hoge resolutie nodig hebt voor gedrukte publicaties over natuurbehoud, neem dan contact op met Saxifraga voor de voorwaarden. We kunnen deze foto's op verzoek onmiddellijk leveren. Vermeld in uw verzoek de naam (namen) van de lage resolutie foto's die u op de website hebt geselecteerd.

DISCLAIMER
Hoewel we er alles aan doen om onjuiste namen van planten en dieren te voorkomen, kunnen we niet garanderen dat alle namen correct zijn. Als u wordt geconfronteerd met een onjuiste naam, wilt u ons dan een e-mail met de juiste naam sturen?